Nöje

Kenza om influenceryrket: ”Det är ett extremt lätt sätt att tjäna mycket pengar på”

Blogga, podda och vlogga är bara några av de saker som ingår i influenceryrket. Nu öppnar Kenza Zuiten upp om att det är väldigt lätt att tjäna mycket pengar som influencer. Även kollegan Penny Parnevik håller med om att yrket är ganska ”lyxigt”.

 Foto: Instagram/TT

I podcasten ”Kenza och Dani – När livet händer” berättar bloggdrottningen om vad hon egentligen tycker om influenceryrket.

– Det är ett extremt lätt sätt att tjäna mycket pengar på, säger Kenza i podcasten.

Kenza som själv är framgångsrik egenföretagare menar att hon arbetar hårt men att det också har en hel del fördelar med arbetet om man jämför med många andra branscher.

– Jag är den som som verkligen förespråkar att bloggande och allt sånt är ett riktigt jobb, för det är det verkligen. Hela den här grejen är psykiskt påfrestande men “it is a piece of cake” att tjäna mycket pengar på, jämfört med någon som min mamma, som måste gå iväg tidigt på morgonen, varenda dag  och jobba hela dagen, säger Kenza och fortsätter:

– Vi har ju en sån frihet, vi har ju eget ansvar över våra arbetsdagar och arbetsrutiner och det är mycket lättare än ett sånt jobb som våra föräldrar och syskon har. Så är det ju. Jag kan åka på semester när jag vill. Även om jag är uppkopplad på semestern hela tiden och fotar, bloggar, vloggar, allting – så kan jag åka iväg när jag vill, säger Kenza.

Även influencern Penny Parnevik håller med om Kenzas tankar kring yrket. I podcasten “Pillowtalk med Peg och Penny” berättar Penny Parnevik att hon lyssnat på Kenzas podd och blivit imponerad över Kenzas erkännande.

– Jag tycker bara det var så coolt sagt av henne som ändå är the queen och det var bra att visa att vi är väldigt privilegierade, säger Penny Parnevik i podcasten och fortsätter:

– Jag håller faktiskt med henne! Absolut, du måste alltid vara relevant och du kanske driver ett eget företag. Det är mycket jobb som för vem som helst som driver eget företag men det är mycket lyxigare och mycket lättare att tjäna flera tusen tusen kronor istället för att gå och jobba någon annanstans, säger Penny Parnevik.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!