Nöje

Kenza Zouiten Subosic gravid – väntar sitt tredje barn

Kenza Zouiten Subosic och hennes make Aleks Subosic väntar sitt tredje barn, det avslöjar influencern på Instagram. “Det har så svårt att hålla det hemligt”, skriver hon.

Foto: Instagram @kenzas

Under tisdagen släppte influencern Kenza Zouiten Subosic den glada nyheten att hon och hennes make Aleks Subosic väntar sitt tredje barn.

“Två exalterade storebröder”, skriver Kenza i ett inlägg på Instagram där hennes två söner omfamnar hennes gravidmage. “Vi är så glada att berätta att vi kommer att välkomna vårt tredje barn i juni om allt går bra.”

Kommentarsfältet är fullt av lyckönskningar från Kenzas vänner och kollegor, däribland designern Anine Bing:

“Herregud så glad för er skull”, skriver hon.

“Svårt att hålla det hemligt”

Kenza har tidigare berättat om sina svårigheter med att bli gravid. I januari 2019 berättade hon i Nyhetsmorgon om hur det hade känts att få reda på att hon var på väg in i klimakteriet vid 26 års ålder:

“Jag hade ingen aning om att man ens kunde hamna i klimakteriet så tidigt”, sa hon och fortsatte: “Det var jättejobbigt att få höra det, vi var ju mitt uppe i att skaffa barn! Vi visste inte om det någonsin skulle gå eftersom jag började få slut på ägg.”

Med facit hand kan vi dock konstatera att historien har ett lyckligt slut: parets första son Nikola föddes 2019 och i mars 2021 kom hans lillebror Danilo till världen. Nu är alltså barn nummer tre på g, och på Instagram berättar Kenza om hur denna graviditet har tett sig hittills:

“Det har så svårt att hålla [graviditeten] hemlig för jag har mått så illa morgon till kväll och har kräks nästan varje dag i två månader nu”, skriver influencern men tillägger att det nu börjar vända:

“Jag börjar äntligen må bättre och hoppas att illamåendet också kommer försvinna snart.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!