Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kenzas känslofyllda inlägg till sin pappa: “Sorgen är ofattbar”

Efter att ha varit frånvarande på sin blogg de senaste dagarna delar nu Kenza med sig av sin pappas hastiga bortgång. I ett känslosamt inlägg berättar bloggaren om sorgen kring att mista sin pappa ännu en gång.  

Foto: Eero Hannukainen / IBL Bildbyrå

Kenza har tidigare delat med sig av sin komplicerade relation med sin pappa, men att de har tagit upp kontakten igen och hon har funnits vid hans sida under en svår sjukdomstid. I december tackade hon sina följare för allt stöd och beskrev hur svårt hon hade att balansera all oro och alla sjukhusbesök med sitt vanliga liv. “Men vi kämpar på. Pappa kämpar på och mina syskon kämpar på. Vi tar en dag i taget och hoppas på det bästa”, skrev hon då.

I sitt senaste blogginlägg, efter flera dagars bloggfrånvaro, berättar hon hur hennes pappas kropp till slut inte orkade mer efter att ha fått en infektion.

“I lördags så somnade min pappa in. Vi trodde att vi hade lite mer tid kvar, men han fick en infektion och var redo att lämna. Det hela gick väldigt fort och pappa led inte. Men sorgen är ofattbar… Jag hade vant mig vid att ha honom i mitt liv igen. Prata med honom. Krama honom. Skratta med honom. Och nu är han borta igen. Jag går sönder”, skriver Kenza i det känslofyllda inlägget på sin blogg.

“Nu har han fått ro. Han har inte ont längre. Jag hoppas han är lycklig.
Vila i frid baba, jag vet att vi ses en dag igen.”

Vi på Metro Mode sänder våra varmaste tankar till Kenza och hennes familj.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!