Nöje

Kenzas markering mot andra influencers: Gör något vettigt istället

När Kenza nyligen berättade vad hon tyckte om andra svenska influencers uppförande på senare tid skrädde hon inte orden: “Det äcklar mig”, skriver hon.

Foto: Instagram @kenzas

Influencern Kenza Zouiten Subosic skrev häromdagen i en story på Instagram att hon är “äcklad” av influencers som hon menar försöker framstå som moraliska genom att berätta att de pausar sina samarbeten på grund av kriget i Ukraina.

“Det äcklar mig”

“Gud det verkligen ÄCKLAR mig hur folk försöker samla pluspoäng från sina följare genom att 1. Berätta hur man pausat sina samarbeten osv (Det går att pausa sina posts utan att tala om det för andra.. eller vänta, då är det ju ingen som vet hur duktig du är) och 2. Klanka ner på hur andra agerar i denna situation, på vad de postar eller inte postar om Ukraina – också för att samla poäng hos sina följare för att man då “är den enda VETTIGA och den enda som FAKTISKT BRYR SIG”.

Kenza, som har 1,8 miljoner följare på Instagram, uppmanar sedan andra influencers att “lägga tiden på något vettigt”:

“Kräks. Det här handlar om oskyldiga människor som just nu lever i KRIG. Det handlar inte om vem som gör vad på Instagram i Sverige. Det handlar inte om er eller om mig. Lägg den tiden på något vettigt istället för att kämpa röven av er för att bli repostade som den ‘duktiga influencern'”.

Foto: Instagram @kenzas

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!