Nöje

Kevin Costners exfru Christine Baumgartner kräver 2,7 miljoner kronor – i månaden

Den lyxiga livsstil som Kevin Costners barn har vant sig vid är inte billig, åtminstone inte om man får tro skådespelarens exfru Christine Baumgartner. Nu kräver hon ett månatligt underhåll på miljontals kronor.

Foto: Shutterstock

Det var i maj som TMZ rapporterade att Kevin Costner och hans fru sedan arton år tillbaka, Christine Baumgartner, skulle skiljas. Enligt uppgifter ska paret ha separerat i april och orsaken uppges vara “oförenliga skillnader”.

Kräver nära 2,7 miljoner kronor i månaden

Trots att de äkta makarna – som gifte sig 2004 och har tre barn tillsammans – har ett äktenskapsförord har skilsmässoförhandlingarna visat sig vara allt annat än enkla.

Enligt dokument som Radar Online har tagit del av kräver Baumgartner långt mer i underhållsbidrag än den tidigare överenskomna summan på 38 000 dollar i månaden: nu vill hon istället ha 248 000 dollar, vilket motsvarar nästan 2,7 miljoner svenska kronor.

Enligt Baumgartner är denna summa i själva verket “mindre än den som behövs för att barnen ska kunna behålla den livsstil de är vana vid”.

I dokumenten framgår det att familjen har haft anställda som ordnar med logistiken kring barnens fritidsaktiviteter, matinköp och matlagning, samt städning. Det är dessa kostnader som Baumgartner använder som underlag för sitt krav:

“Mitt primära mål är att se till att våra barn fortsätter att trivas och leva i ett hem och ha en livsstil som åtminstone är jämförbar med sin fars när de är hos mig”, står det i dokumentet.

Förutom ovanstående bidrag vill Baumgartner dessutom att Costner betalar barnens utbildning, fritidsaktiviteter, och alla former av sjukvård.

Ville ha en “fridfull” skilsmässa

En källa har tidigare berättat för The Sun att Baumgartners skilsmässoansökan var en chock för Costner, som trodde att deras separation skulle ske i vänskaplig anda.

Enligt källan sa Costner att han “ville att [separationen] skulle ske så fridfullt som möjligt för barnens skull och sa till Christine att han inte ville ha en rörig skilsmässa eftersom han redan varit med om en sådan”.

Skådespelaren har tidigare varit gift med Carla Silva, som han skilde sig från 1994. Skilsmässan betraktas som en av de dyraste i Hollywoods historia – enligt Forbes uppskattas Costner ha betalat Silva 80 miljoner dollar.

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!