Nöje

Kevin Federline: “Britney Spears pappa räddade hennes liv”

I en ny intervju säger Britney Spears ex Kevin Federline att popstjärnans pappa, Jamie Spears, “räddade hennes liv” genom det numera ökända förmyndarskap som gav fadern kontrollen över allt från sin dotters finanser till möjligheten att skaffa fler barn.

Foto: Instagram @federline4real

Det var under en intervju med 60 Minutes Australia som Britney Spears ex, Kevin Federline, fick frågan om det förmyndarskap som kraftigt begränsade stjärnans liv under tretton år hade “räddat” hennes liv.

“Hundra procent”, svarade Federline. “Jag känner att han [Britneys pappa, Jamie Spears] räddade henne.”

Det förmyndarskap som kraftigt hade inskränkt popstjärnan Britney Spears liv i tretton års tid avslutades i november 2021. Förmyndarskapet gav Jamie Spears kontroll över allt från stjärnans ekonomi och karriär till möjligheten att gifta om sig och skaffa barn.

Sedan förmyndarskapet hävdes har Britney anklagat Jamie för att ha missbrukat sin roll som förmyndare. Enligt Britney tvingade fadern henne bland annat att uppträda, ta mediciner och använda preventivmedel mot sin vilja. 

Ger exet 40 000 dollar i månaden

Under intervjun med 60 minutes Australia sa Federline, som är far till Britneys söner Sean Preston, 16, och Jayden, 15, att han inte hade någon inblandning i förmyndarskapet:

“Jag var inte inblandad i det, så jag vet inte hur förmyndarskapet kom till. Jag vet inte vems beslut det var”, sa han. “Allt jag vet är att du har en familj som är bekymrad över sin dotter och försöker göra allt de kan för att hjälpa henne.”

I början av augusti gick Federline ut och berättade att Britneys söner inte hade träffat henne på flera månader, ett beslut som han menar att de själva har tagit. Senare berättade sonen Jayden i en intervju med ITV att han trodde att skadan mellan honom själv, hans bror och Britney kunde repareras:

“Jag är 100 % säker på att det här kan fixas. Det kommer bara kräva mycket tid och ansträngning. Jag vill bara att hon ska må bättre mentalt. När hon mår bättre vill jag verkligen träffa henne igen”, sa han.

Sedan intervjun kom ut har Britney Spears gett svar på tal. I ett numera borttaget inlägg på Instagram, som verkade vara riktat till sönerna, sa hon:

“Vill ni att jag ska bli bättre så att jag kan fortsätta ge er pappa 40 000 dollar i månaden? Eller är anledningen till att ni har bestämt er för att hata mig att det faktiskt är över om två år och ni inte får någonting?”

Foto: Instagram @federline4real

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!