Nöje

Khloé Kardashian blev inte bjuden på Met-galan – här är anledningen!

Trots nästan 93 miljoner följare på Instagram ansågs Khloé Kardashian vara en “C-kändis” och fick sig ingen inbjudan till Met-galan 2019. Det sägs till och med att hon kanske aldrig någonsin kommer att få gå …

 Foto: TT

På den rosa mattan på Met-galan förra året såg vi många kända ansikten som bland annat Kim Kardashian, Kylie Jenner och Kendall Jenner men varken Khloé eller Kourtney syntes till. Nu avslöjas anledningen till varför de inte var där, och det var helt enkelt så att Khloé inte var bjuden.

Men vem bestämmer egentligen vem som får komma? Jo, Anna Wintour, chefredaktör på Vogue, är den som står för gästlistan och enligt RadarOnline (via Daily Mail) ska Wintour ha ansett att Khloé är en “C-kändis” samt ha svartlistat henne från galan. Det spekuleras även om att Khloés icke existerande inbjudan kan bero på att hon inte har gjort någon plåtning från Vogue till skillnad från hennes systrar Kim, Kylie och Kendall. Kourtney sägs valt att inte heller gå på galan, detta för att stötta sin syster Khloé.

Källa: Nyheter24

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!