Nöje

Khloé Kardashian i panik efter det oretuscherade fotot som postades av misstag

Khloé Kardashian har blivit hårt kritiserad för att endast lägga upp retuscherade bilder av sig själv på sociala medier, men i april publicerades en bild av henne som definitivt inte hade blivit tillrättalagd.

Foto: Instagram @khloekardashian

Bilden i fråga, där Khloé poserar i en bikini med leopardmönster, publicerades av misstag av en assistent. Fotot fick snabbt stor spridning i sociala medier, något som realitystjärnan inte var nöjd med:

“Hon flippade ur. Hon visste att detta skulle bli en stor grej”, sa en källa som även berättade att Khloé skämdes över den oretuscherade bilden och var “trött på samtalen kring hennes ansikte och kropp”, då hon ständigt anklagas för att vara “oigenkännlig” på Instagram.

Familjen Kardashian tog snart till åtgärder för att stoppa spridningen av bilden – bland annat ska den enligt uppgifter ha tagits ner från flera sajter efter hot om stämning.

“Tycker hon ser bättre ut”

Trots Khloés känslor kring bilden var det många fans som tyckte att hon såg bra ut:

“Jag tycker faktiskt att hon ser bättre ut”, twittrade en person. “@khloekardashian skaffa dig en terapeut, inte advokater.”

“@khloekardashian omfamna den vackra kvinna du är! Du behöver inte fotoretuscheringar, visa din dotter att det är okej att visa vem du verkligen är och att skönhet är vad du själv gör det till i dina egna ögon”, skrev en annan.

“Jag är inte ett fan av Khloe Kardashian men jag tycker att hon ser vacker ut i den där ofiltrerade bilden”, skriver en tredje. “Jag tycker att det är synd att hon har en så skev bild av sig själv.”

Källa: The Sun

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!