Nöje

Khloé Kardashian: Jag kände mig vacker när jag var “större”

The Kardashians out and about, Los Angeles, America - 11 May 2015
Kommentarerna har öst över Khloé Kardashian efter att hon visade upp sin nya välsvarvade kropp på omslaget av den amerikanska nöjestidnigen Complex. Men stjärnan berättar nu att hon tycker att omfattningen av kommentarer kring hennes figur är märklig.
 
– Ärligt talat, ibland känner jag enorm press över att behålla formen jag kämpat så hårt för att uppnå, skrev 31-åringen på sin blogg som hon nyligen lanserat tillsammans med en hemsida och en mobilapp.
 
Nu säger Kardashian-systern att hon faktiskt gillade hur hon såg ut innan hon gick ner dem 16 kilo hon nu kämpat bort.
– Under en längre tid var jag väldigt osäker över min fysiska form, berättar hon. Sorgligt nog landade den osäkerheten hos mig på grund av andra. Personligen kände jag mig vacker när jag var “större”.
 
Hennes viktminskning har däremot inte fått henne att känna sig självsäker.
– Trots allt mitt hårda slit på gymmet, finns det fortfarande dagar då jag känner mig tjock eller mullig. Jag tror alla kvinnor har dessa känslor. Jag tror folk kommer att börja jämföra mig med hur jag ser ut på omslaget till Complex och börja döma mig igen, skriver hon på bloggen.
 
Khloé reagerar också över den stora uppmärksamheten som väckts kring henne sedan hon gjorde den sexiga plåtningen för magasinet. Enligt stjärnan är det märkligt att all uppmärksamhet kom först när hon visade hud, trots att det är en utveckling som pågått de senaste två åren.
 
Trots kommentarerna hon fått ta emot under hela sitt liv och stämpeln hon fått som “den större” av systrarna säger hon att hennes träning varit för hennes egen skull och ingen annan.
 
– Det här har jag gjort för min egen skull, för min självkänsla och jag känner mig så stolt över det jag åstadkommit just nu.
 
Av: Lovisa Carlberg
Foto: REX
Källa: People

 
 
Läs också:
Snyggt klädd i regnet – 10 regnjackor för hösten 2015
Caroline Sandström listar höjdpunkterna från London Fashion Week SS16
Därför väcker Åhléns modekampanj starka reaktioner

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!