Nöje

Khloé Kardashian och Tristan Thompson väntar barn igen – efter otrohetsskandalerna

Efter otrohetsskandalerna väntar Khloé Kardashian och Tristan Thompson nu barn igen, denna gång via surrogatmoderskap. Enligt uppgifter blev barnet till strax innan det blev känt att Thompson skulle ha barn med Maralee Nichols, som han var otrogen med under våren 2021.

Foto: Instagram @realtristan13

Khloé Kardashian väntar sitt andra barn med exet, Tristan Thompson, det rapporterar TMZ. Enligt sajten har ett flertal källor bekräftat att Khloé och Tristan snart kommer välkomna sitt andra barn via surrogatmoderskap. Vissa av källorna uppger att barnet förväntas födas vilken dag som helst – medan andra hävdar att barnet redan är fött.

“Är otroligt tacksam”

En talesperson för Khloé bekräftar att realitystjärnans dotter, True, kommer att få ett syskon:

“Khloé känner en otrolig tacksamhet gentemot den fantastiska surrogatmamman för denna vackra välsignelse”, säger talespersonen till People.

Khloé och Tristan har haft ett av och på-förhållande i flera år, sedan de först blev tillsammans 2016 – inte minst för att Tristan enligt uppgifter var otrogen med flera olika personer under tiden som Khloe var gravid med True.

Förra året gav de förhållandet en ny chans men gjorde slut efter att det visat sig att Tristan varit otrogen med Maralee Nichols under våren. Otroheten resulterade i en graviditet och i december 2021 föddes Tristans tredje barn, en liten pojke.

Visste inte att Thompson väntade barn

En källa berättar för People att Khloé inte var medveten om graviditeten när hennes och Tristans andra barn blev till i november:

“Bebisen avlades genom surrogatmoderskap innan det avslöjades för Khloé och allmänheten att Tristan skulle ha barn med någon annan i december”, säger källan, som även berättar att paret inte är tillsammans i dagsläget:

“Khloé och Tristan är inte tillsammans igen och har inte pratat sedan december, förutom om saker som rör föräldraskap.”

Källa: TMZ

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!