Nöje

Khloé Kardashian och Tristan Thompsons sons namn avslöjat: “Ganska ovanligt”

Nästan ett år efter att Khloé Kardashian välkomnade sin son har vi äntligen fått reda på hans namn. “Khloé ville ha ett namn som var ganska ovanligt men inte för udda”, säger en källa till amerikanska The Sun.

Foto: Instagram @khloekardashian

Det var i juli förra året som Khloé Kardashian och hennes ex, basketstjärnan Tristan Thompson, välkomnade sitt andra barn. Kardashian har tidigare berättat att sonens namn skulle “börja på T”, men i övrigt har hon hållit namnet hemligt.

Håller sig till temat

Enligt amerikanska The Sun har pojken fått namnet Tatum Robert. Tidningen skriver att Khloés mamma, Kris Jenner, hade lobbat för att sonen skulle heta Robert efter Khloés far, Robert Kardashian. Nu blev detta alltså sonens mellannamn.

Foto: Instagram @kholekardashian

“Det tog ett litet tag för Khloé att bestämma sig för ett namn men i slutändan bestämde hon sig för Tatum Robert, vilket passar eftersom både Tristan och Trues namn börjar med ett T”, berättar en källa för tidningen.

Personen tillägger: “Khloé ville ha ett namn som var ganska ovanligt men inte för udda, och som också höll sig till T-temat.”

Kardashian och Thompson har sedan tidigare dottern True, 5 år.

Foto: Instagram @kholekardashain

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!