Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Khloe Kardashian om Tristan Thompson : Vi förtjänar alla förlåtelse och mest av allt kärlek

Trots fjolårets svek verkar det nu som om Khloé Kardashian har förlåtit sitt ex Tristan Thompson. “Kärlek läker och lär oss mer än ilska eller hat någonsin kommer göra”, skriver realitystjärnan på Twitter.

Foto: Disney+

Förra veckan var det dags för finalen i den första säsongen av realityserien “The Kardashians“, som hade premiär tidigare i år.

Khloé Kardashian om det svåra avsnittet

För en av medlemmarna i familjen var avsnittet svårt att titta på: Khloe Kardashian fick nämligen återuppleva det ögonblick då hon fick reda på att hennes ex Tristan Thompson varit otrogen mot henne igen – en otrohet som resulterade i att han i december blev pappa för tredje gången.

På Twitter berättar Khloé att det var tufft att titta på avsnittet men att hon samtidigt uppskattar hur sammansvetsad hennes familj är:

“Vi kommer alltid hålla ihop och älska varandra djupt”, twittrade hon efter att avsnittet sänts.

“Vi förtjänar alla förlåtelse”

Khloé Kardashian och Tristan Thompson började dejta 2016 och har dottern True, 4, tillsammans. Thompson var otrogen mot Kardashian upprepade gånger under deras förhållande, men trots fjolårets svek verkar det som om Khloé nu har valt att förlåta Tristan:

Foto: Instagram @realtristan13

“Livet är fullt av lärdomar som vi bör hantera med nåd/kärlek. Även om de sårar oss. Ta din tid, gråt/skrik men behåll ditt lugn och kom ihåg att kärlek läker och lär oss mer än ilska eller hat någonsin kommer göra. Vi förtjänar alla förlåtelse och mest av allt… KÄRLEK”, skriver Khloé på Twitter.

Källa: Daily mail

KÖP

Vidare till Disney+ här!

KÖP

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!