Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Khloé Kardashian öppnar upp om skuldkänslorna kring surrogatmödraskapet

I fjol välkomnade Khloé Kardashian sonen Tatum via surrogatmödraskap. Nu talar hon ut om erfarenheten, som hon säger inledningsvis gav henne skuldkänslor.

Foto: Instagram @khloekardashian

I november 2021 blev Khloe Kardashian uppmuntrad av sin dåvarande pojkvän, Tristan Thompson, att genomföra en embryoöverföring så att de kunde få barn genom surrogatmödraskap. Kort därefter framkom det att Thompson hade varit otrogen mot Kardashian och att den kvinna han hade varit otrogen med, PT:n Maralee Nichols, väntade hans barn. Paret gjorde då slut, men processen att skaffa barn tillsammans genom surrogatmödraskap hade redan påbörjats.

Foto: Disney+

Khloé Kardashian om surrogatmödraskapet: “Väldigt annorlunda”

I säsong 3 av The Kardashians berättar Khloé att sonen Tatums ankomst i juli 2022 blev en “överväldigande” erfarenhet:

“Jag begravde definitivt huvudet i sanden under den graviditeten. Jag bearbetade inte det som hände”, säger hon enligt Grazia. “Jag tror att när jag åkte till sjukhuset så var det den första gången som det verkligen sjönk in. Och det har inget med bebisen att göra. Det är bara att du tänker, ‘Okej, vi ska få en bebis och detta är min son och jag ska ta med honom hem’. Jag befann mig definitivt i chocktillstånd på grund av min erfarenhet i allmänhet.”

Foto: Disney+

I säsongens första avsnitt pratar Khloé även om det faktum att hon kände skuld över surrogatmödraskapet, något som hon anser att det inte talas tillräckligt mycket om:

“Jag kände ganska mycket skuld över att den kvinnan precis hade fött en – min – bebis, och jag bara… och sen tar jag bebisen och går till ett annat rum och ni är typ åtskilda.”

Hon fortsätter: “Jag önskar att någon var ärlig om surrogatmödraskap och hur det är annorlunda. Men det innebär inte att det är bra eller dåligt. Det är fortfarande jättebra, det är bara väldigt annorlunda.”

Förutom sonen Tatum har Khloé och Tristan dottern True, 5 år, tillsammans.

KÖP

Foto: Instagram @khloekardashian

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!