Nöje

Khloé Kardashian reagerar på exets ursäkt efter otroheten och faderskapstestet

En källa nära familjen Kardashian har nu avslöjat hur Khloé reagerat efter exet Tristan Thompsons offentliga ursäkt på instagram. I sitt inlägg bad han om ursäkt för den otrohet som resulterat i en bebis. Detta efter att ett faderskapstest visat att han är pappan.

Foto: Instagram @realtristan13/@khloekardashian

NBA-proffset Tristan Thompson har hunnit skaffa tre barn med tre olika kvinnor under fem års tid. I slutet av 2016 fick han sitt första barn tillsammans med modellen Jordan Craig – som han lämnat under graviditeten efter att ha hittat en ny kärlek i Khloé Kardashian.

Har haft flera otrohetsaffärer

När parets dotter True föddes 2018 hade Khloé dock upptäckt att Tristan haft en otrohetsaffär med Jordyn Woods, lillasyster Kylie Jenners bästa vän. Khloé och Tristan har efter det haft en stormig av- och på-relation. Nu har han dock erkänt ännu en otrohetsaffär som denna gången resulterat i ett barn med fitnessmodellen Maralee Nichols. Enligt källan ska Khloé vara glad för att Tristan erkänt att han är pappa till den nyfödda sonen, då det var det enda rätta att göra.

Vill fokusera på dottern

Däremot ska hon inte bry sig nämnvärt om hans offentliga ursäkt till henne. “Hon kan inte lita på honom, och hon kommer aldrig någonsin att kunna lita på honom igen”, säger källan som menar att Khloé har slutat sörja över relationen och istället valt att fokusera helt och hållet på sin dotter True.

Källa: Hollywood Life

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!