Nöje

Khloé Kardashian svarar på ryktena – påstås ha återförenats med Tristan Thompson

Khloé Kardashian och Tristan Thompson omgärdas återigen av romansrykten, och nu har Kardashian bestämt sig för att svara på den senaste tidens spekulationer. “Vissa saker är precis vad de ser ut att vara”, skriver hon på Instagram.

Foto: Instagram @khloekardashian/@realtristan13

Khloé Kardashian och basketstjärnan Tristan Thompson började dejta 2016 och hade en jojo-relation under många års tid. I slutet av 2021 föreföll relationen dock ha tagit slut för gott, detta efter att det visat sig att Tristan varit otrogen med Maralee Nichols, en PT från Texas som födde deras gemensamma son kort efter att otroheten avslöjats.

Khloé Kardashian: “Tröttsamt”

Nyligen hintade Deux Moi – ett Instagramkonto som publicerar kändisskvaller – om att Tristan och Khloé skulle ha återförenats, detta efter att Khloés syster Kim Kardashian synts på en av Tristans matcher.

Detta rykte plockades sedan upp av fankontot @khloelegend, något som Khloé inte uppskattade:

“Sluta driva det här narrativet. Det är tröttsamt”, skriver hon i en kommentar till inlägget. “Men jag antar att ni kommer att fortsätta med det narrativ ni vill oavsett vad jag säger, så vad är poängen. Det är utmattande men jag har lärt mig att folk bara kan förstå saker på sin egen uppfattnings nivå. De flesta tror på lögnerna eftersom det är det narrativ som de vill ge bränsle åt. Ha så kul… vissa saker är precis vad de ser ut att vara. En familjemedlem som stöttar en annan familjemedlem, särskilt under en jobbig tid i deras liv.”

Khloé avslutade med att dra en parallell till sin egen relation med Kourtney Kardashians ex, Scott Disick:

“Det är precis som att jag stöttar Scott och alltid kommer att stötta honom. Han är min bror”, skriver hon.

Khloé Kardashian och Tristan Thompson har två barn tillsammans: dottern True, 5 år, och sonen Tatum, 9 månader.

Foto: Instagram @realtristan13

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!