Nöje

Khloé Kardashian uppdaterar fansen om sin hälsa efter tumören

Förra hösten berättade Khloé Kardashian att hon hade drabbats av en tumör i ansiktet. Nu uppdaterar realitystjärnan fansen om hur hon mår idag.

Foto: Instagram @khloekardashian

Det var i oktober förra året som Khloé Kardashian avslöjade varför hon hade synts med ett plåster på sin ena kind under den senaste tiden: hon hade drabbats av en tumör i ansiktet.

Khloé Kardashian: “Ingen går säker från såna här saker”

Kardashian hade först trott att knölen var en finne, men eftersom den vägrade försvinna bestämde hon sig för att få den undersökt. Det visade sig då att knölen var något helt annat.

“Några dagar senare fick jag reda på att jag behövde opereras omedelbart för att ta bort en tumör från mitt ansikte”, skrev hon och berättade att ingreppet hade gått bra.

I samband med nyheten tog realitystjärnan tillfället i akt att uppmana sina fans att ta hand om sig själva:

“Jag är en person som bär solskydd varje dag, utan undantag, så ingen går säker från såna här saker. Snälla ta det här seriöst och gör regelbundna självundersökningar såväl som dina årliga kontroller.”

Uppdaterade fansen på Instagram

Nu har Kardashians 295 miljoner följare på Instagram fått en uppdatering gällande hennes hälsa. Khloé publicerade nyligen en gym-selfie på plattformen och svarade då på en följares fråga om det plåster hon hade på ansiktet.

“Vad i helsike är det där på din kind”, frågade personen.

“Ett bandage”, svarade Kardashian. “Jag fick en tumör borttagen från mitt ansikte men det är helt okej. Tack för att du frågar.”

I en annan kommentar har Khloé berättat om anledningen till att hon bär plåstret:

“Jag bär det för att skynda på läkningsprocessen och för att förebygga att ärret blir värre. Allt är bra och läker jättebra.”

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!