Nöje

Khloé Kardashian visar sonens ansikte för första gången

Tidigare i veckan publicerade Khloé Kardashian för första gången en bild som visar hennes sons ansikte, detta i samband med familjens Kardashians årliga julfest. Sonens far, Tristan Thompson, syntes dock inte till.

Foto: Instagram @khloekardashian

I somras välkomnade Khloé Kardashian sitt andra barn, en pojke som hon har tillsammans med sitt ex, Tristan Thompson. Khloé har hittills varken offentliggjort pojkens namn eller visat hans ansikte på sociala medier, men i samband med familjen Kardashians årliga julfest bestämde hon sig för att göra ett undantag.

I ett Instagram-inlägg som publicerades tidigare i veckan poserar Khloé framför en julgran tillsammans med dottern True, 4 år, och sin fem månader gamla son. Mor och dotter är iförda röda klänningar medan sonen har på sig en svart body.

Foto: Instagram @khloekardashian

Ett nytt kapitel

Khloés son föddes genom surrogatmödraskap. Kort efter embryoöverföringen förra hösten framkom det att sonens far, Tristan Thompson, hade varit otrogen tidigare samma år och väntade barn tillsammans med Maralee Nichols, en PT från Texas. Deras son Theo föddes tidigt i december 2021.

Khloé har berättat att sonens födelse markerade ett avslut på den tunga period som följde efter avslöjandet av Thompsons otrohet:

“Ända sedan december har ett mörkt moln hängt över mig. Jag har känt mig deprimerad och ledsen varje dag, och nu när min son är här får jag gå vidare, och jag får njuta”, har hon sagt i ett avsnitt av The Kardashians. “Det är nästan som att jag får lov att stänga det här kapitlet och vara färdig med traumat och lämna det bakom mig.”

Källa: Cosmopolitan

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!