Nöje

Khloé Kardashian visar upp ansiktet efter operationen: “Tålamod är allt”

Khloé Kardashian har för första gången visat sitt ansikte utan bandage efter den operation hon genomgick i fjol. “Jag har hellre en inbuktning än hudcancer”, skriver Kardashian på Instagram.

Foto: Instagram @khloekardashian

I våras förklarade Kardashian i en kommentar på Instagram att hon bar ett bandage på ena kinden för att skynda på läkningsprocessen efter den operation hon genomgick 2022 för att ta bort en tumör:

“Jag bär det för att skynda på läkningsprocessen och för att förebygga att ärret blir värre. Allt är bra och läker jättebra”, skrev hon då.

“Har väntat över nio månader”

Nu har realityprofilen gett sina fans ännu en uppdatering gällande ärret: under tisdagen berättade Khloé för sina 312 miljoner Instagram-följare att det är först nu som hon med hjälp av ett ingrepp kan fylla den inbuktning som operationen resulterade i:

“Eftersom vi var tvungna att ta bort en tumör från min kind fick jag en inbuktning”, skrev Kardashian in sin story och tillade att hon “absolut inte klagar” eftersom “hellre har en inbuktning än hudcancer”, och känner en otrolig tacksamhet till de läkare som hjälpt henne med att upptäcka och avlägsna tumören.

Khloé avslöjade att hon har bidat sin tid i väntan på att fylla ut kinden igen:

“Jag väntade över nio månader på att fylla igen detta, förresten. Tålamod är allt och självklart måste vi se till att allt är helt riskfritt medicinskt sett.”

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!