Nöje

Khloé Kardashians stora förändring får fansen att spekulera

En detalj i Khloé Kardashians utseende har fått flera fans att spekulera om en eventuell operation.

Foto: Instagram @khloekardashian

Det var när fans fick syn på en ny bild av Khloé Kardashian, känd från realityserien “Keeping up with the Kardashians” som ryktena om en eventuell operation tog fart.

“Kan bero på viktminskning”

Khloé Kardashian har nämligen, liksom systern Kim Kardashian, tidigare genomgått ett så kallat Brazilian Butt Lift. Ingreppet innebär att fett tas från andra delar av kroppen och läggs till i stussen.

Att Khloés stuss nu verkar vara mindre anses av vissa fans bero på en operation, men kirurgen Dr Roger Tsai, som är populär på TikTok, har gett sin egen teori om vad förändringen kan bero på:

“Jag är inte hennes kirurg och detta är enbart i utbildande syfte. Khloé har nyligen genomgått en stor kroppslig förändring med sin viktminskning, jag tycker att hon ser fantastisk ut men med en BBL överförs fett från en del av kroppen till skinkorna så under viktminskning kommer även skinkorna sjunka ner så den här förändringen kan bero på viktminskningen”, säger Tsai.

Frågan som många ställer sig är, går det att göra ingreppet ogjort? Svaret är att efter ett rumplyft går det att ta bort det injicerade fettet genom en fettsugning, men det går inte att garantera att stussen kommer återgå till sin ursprungliga form och utseende.

@drrogertsai

What do you think about the recent BBL reduction rumors? Comment below! #bbljourney #celebrityplasticsurgery #khloekardashian #bodytransformation

♬ Own Brand Freestyle – FelixThe1st & Dreya Mac
@sheilsheilsheil

BBL season over #bbl #kardashians #fyp #danmark

♬ Own Brand Freestyle – FelixThe1st & Dreya Mac

Källa: Capital Extra

Foto: Instagram @khloekardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!