Nöje

Khloé och Tristan på dejt efter otrohetsskandalen – nu rasar fansen

Strax innan Khloé Kardashian skulle föda sitt första barn läckte en video där det ryktas om att hennes kille Tristan ska ha varit otrogen. Khloé har inte kommenterat händelsen men i helgen fastnade föräldrarna på paparazzi-bilder när de var ute på en dejt. Fansen är nu rasande och kommenterar hennes Instagram-bilder och är inte blyga med att berätta vad de tycker. 

khloe-tristanFoto: Instagram/@khloekardashian

Khloé och Tristan var Hollywoods hetaste radarpar – fram till nyheten om att Tristan vid upprepade tillfällen ska ha varit otrogen mot Khloé. Efter otrohetsskandalen flödade kommentarerna på Khloés Instagram-bilder på Tristan, nu har hon fått nog och stängt av kommentarsfältet på dessa bilder. Istället kommenterar fansen Tristans Instagram eftersom han inte stängt av några funktioner och inte gjort sitt konto privat samt Khloé senaste bilder.

När systern Kim Kardashian gästade Ellen Degeneres Show kommenterade hon den ryktade otroheten.

– Stackars Khloé. Jag vet inte ens hur jag ska försöka förklara det, förutom att det är så ”fucked up”.

Från Khloés sida har det däremot varit tyst. Nu visar en video från TMZ de nyblivna föräldrarna som tillsammans med vänner åt lunch på restaurang i Cleveland där paret bor.

Fansen är hysteriska över det faktum att Khloé inte dumpar Tristan och de är tydliga med att visa vad de tycker. På Khloés senaste Instagram-bild, en hyllning till systern Kourtney på hennes födelsedag, skriver fansen: “Väldigt besviken. Att ha ett barn kommer inte att förändra vem han är och det kommer inte att få honom att bli trogen heller! Du förtjänar bättre”.

Andra skriver:” Lev som du lär Khloé. Kommer du ihåg när du brukade kommentera Kourtney och Kims förhållanden, varför gör du samma sak” och “Khloé gör inte så här mot dig själv eller din bebis… ett barn kommer inte att ändra en kille… Hon (True) kan fortfarande ha en pappa, du behöver inte stanna med någon som inte brydde sig om att du blev sårad när du väntade det här barnet!!”

“Det här får mig att tänka att du visste hela tiden men inte brydde dig. Att du bara bad honom om att inte åka fast” och “Han respekterar inte dig, han älskar inte dig, så enkelt är det. Så älska dig själv och ha stolthet och värdighet”, skriver några andra.

 

 

Källa: Tmz 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!