Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kidman tar upp våld i hemmet i sitt tacktal: “Det är en komplicerad och smutsig sjukdom”

När Nicole Kidman mottog sin Emmy för en av huvudrollerna, Celeste i tv-serien Big Little Lies passade hon samtidigt på att ge ett kraftfullt tal om våld i hemmet. 

I Big Little Lies spelar Nicole Kidman framgångsrika kvinnan Celeste, som är tillsammans med Perry (spelad av Alexander Skarsgård). I serien får vi följa familjen där brutalt våld i hemmet är en del av vardagen. I sitt tacktal under Emmy-galan nämner Nicole seriens större budskap. “Vi visade upp hur våld i hemmet kan se ut. Det är en komplicerad, smutsig sjukdom, och den finns mycket mer än vi tillåter oss att förstå. Våld i hemmet består ofta av skuld, skam och sekretess. Genom det här utmärkelsen så upplyser vi tillsammans ämnet ännu mer”.

Vi på Metro Mode hejar på Nicole som lyfter detta viktiga ämne till ytan i och med sin prestigefulla utnämning, med miljontals ögon på sig. Vi måste tillsammans ta bort skulden och skammen från ämnet och våga prata om det.

 

Foto: TT
Källa: Cosmopolitan

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!