Nöje

Kikki Danielsson berättar om missbruket i Renées brygga – drömmer om att få bli kär igen

Kikki Danielsson öppnade upp om svåra år, missbruk och dålig kontakt med sina barn när hon gästade Renées brygga. Idag har hon svårt att lita på människor, berättar hon, men drömmer samtidigt om att få bli kär igen.

Foto: TV4

Country- och dansbandssångerskan Kikki Danielsson gästade nyligen Renées brygga där hon öppnade upp om svåra stunder i livet. Åren runt 50, efter att hon gått igenom en skilsmässa och åkt fast för rattfylla hade hon inte heller någon kontakt med sina två barn. “Det var väldigt mörkt”, berättar hon i programmet.

Skriverier i media tog hårt

Kikki och barnen hittade sedan tillbaka till varandra, och även om hon alltid hoppats att hennes egna barn inte skulle behöva bli skilsmässobarn, blev det en nödvändighet när kärleken tog slut i hennes äktenskap. “De, som så många andra barn, blev ju offer i den processen”, berättar hon för Renée. Åren kantades även av alkoholmissbruk som hade sin botten i självförakt, skuld och skam berättar hon. Samtidigt förföljdes hon av skriverier i media som tog hårt på både henne och barnen. “Jag var så förbannad och besviken på mig själv”, berättar hon när hon pratar om de tunga åren.

Foto: TV4

Blir peppad av Renée

Åren har satt sina spår i henne, och Kikki avslöjar i programmet att hon har svårt att känna tillit till andra människor, och ofta svårt att gå ut och hitta på saker hon tycker om att göra. “Jag lever ensam och söker inga nya kontakter”, berättar hon för Renée som samtidigt påminner Kikki om att hon är för hård mot sig själv. Kikki avslöjar i programmet att hon drömmer om att få hitta kärleken igen. “Jag skulle hemskt gärna vilja bli kär igen, för jag vet ju hur det känns. Men jag törs inte. Jag gör bara folk illa”, säger hon. Renée uppmanar henne att ta åt sig av beröm och kärlek från andra. “Men du vet att man blir förlåten för sina misstag och att alla gör misstag”, säger Renée i programmet.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!