Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kim Cattrall avslöjar sitt krav för att medverka i “And Just Like That”

Kim Cattralls fans var lika delar förvånade och glada när nyheten om hennes inhopp i And Just Like That släpptes. Nu avslöjar Cattrall sitt krav för att medverka i seriens säsongsfinal.

Foto: Alamy

Det var i slutet av maj som Variety rapporterade att Kim Cattrall hade gjort en helomvändning från tidigare uttalanden och tackat ja till att medverka i den andra säsongen av And Just Like That.

Blev uppringd av toppchef på HBO

Beskedet kom som en chock med tanke på att skådespelerskan tidigare sagt att hon inte var intresserad av att återvända till Sex and the City-universumet och rollen som Samantha Jones. Många av oss inte låta bli att undra: vad var det som fick stjärnan att ändra sig?

När Cattrall nyligen gästade amerikanska The View berättade hon hur det hela gick till:

“Det är väldigt intressant att få ett samtal från HBO:s chef som säger, ‘Vad kan vi göra?'”, sa skådespelerskan, och tillade att hon tog tillfället i akt att vara “kreativ”:

“En av grejerna var att få tillbaka Pat Field eftersom jag tänkte att om jag ska återvända, så måste jag återvända med Samanthas stil.”

Enligt Popculture är designern och stylisten Patricia Field välkänd för sin insats i produktionen av Sex and the City. Anmärkningsvärt nog har Field inte varit inblandad i And Just Like That – hennes styling av Cattrall är det enda undantaget.

Variety har tidigare rapporterat att Cattrall spelade in scenen (ett telefonsamtal mellan Carrie och Samantha) utan att interagera med varken seriens huvudrollsinnehavare eller dess skapare, Michael Patrick King.

KÖP
Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!