Nöje

Kim Cattrall dök upp på premiären av Emily in Paris säsong 3 – spär på rykten om gästspel

När Kim Cattrall oväntat dök upp på premiären av Emily In Paris säsong 3 tidigare i veckan återupplivades fansens teori om att hon eventuellt kommer gästspela i serien. “Det är en underbar idé”, säger seriens skapare Darren Star till Variety.

Foto: Shutterstock

Tidigare i år tog en teori fart bland Kim Cattralls fans om att hennes karaktär från Sex and the City, Samantha Jones, skulle dyka upp i Netflix-serien Emily In Paris. Till skillnad från Sex and the Citys andra huvudrollsinnehavare Sarah Jessica Parker, Kristin Davis och Cynthia Nixon har Cattrall avböjt att medverka i seriens uppföljare, And Just Like That – men än lever hoppet om att få återse Samantha Jones i rutan.

Dök upp på premiären av Emily In Paris säsong 3

Under tisdagskvällen dök Kim Cattrall upp på premiären av Emily In Paris säsong 3, något som ytterligare eldade på ryktena om ett eventuellt gästspel från stjärnan. Cattrall fångades på bild när hon poserade på Theatre Des Champs Elysees röda matta tillsammans med Darren Star, som är en av skaparna bakom både Emily In Paris och Sex and the City.

“Tack @starmandarren and @netflix för en jätterolig premiär i Paris med ‘Emily in Paris'”, skriver Cattrall i ett inlägg på Instagram.

Star – som inte har arbetat med And Just Like That – uttalade sig positivt om ett eventuellt inhopp från Cattrall i serien:

“Det är en underbar idé”, sa han till Variety under tisdagskvällen. “[Hon är inte med] för tillfället, men det skulle vara så roligt att se det hända.”

Fansen: “Skulle vara ikoniskt”

Skådespelerskans fans var inte sena med att kommentera hennes närvaro på premiären:

“Om du var med i Emily In Paris skulle mina drömmar besannas”, skriver ett fan på Instagram.

“Kommer vi att få se Samantha Jones i Emily In Paris? Jag längtar!!!”, skriver en annan person.

“Snälla säg att du kommer göra ett gästspel!! Det skulle vara ikoniskt”, lyder en tredje kommentar.

Källa: ET

Foto: Shutterstock

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!