Nöje

Kim Cattrall: “Jag behöver inte din kärlek eller ditt stöd Sarah Jessica Parker”

Det har länge pratats om Sex and the City-stjärnorna Kim Cattralls och Sarah Jessica Parkers påstådda osämja, något som de båda skådespelerskorna tidigare nekat till. Under den senaste tiden har situationen dock hettat till då Cattrall gått ut med att de aldrig varit vänner och med ett Instagram-inlägg anklagar Parker för att utnyttja hennes brors död för att bättra på sin image. Foto: New Line Cinema

Till mångas stora sorg berättade Kim Cattrall i en intervju i oktober förra året att det inte kommer bli någon uppföljare för Sex and the City. Hon tydliggjorde även att hon och de andra stjärnorna i serien aldrig varit vänner. Det har länge ryktats om att Cattrall varit missnöjd med sin lön och tyckt det har varit fel att Sarah Jessica Parker fått en högre lön än henne, men att hon skulle ha bett om mer betalt är ett rent påhitt, säger hon i intervjun.

– Jag har aldrig bett om pengar. Jag har aldrig bett om några projekt. Att bli sedd som någon form av diva är så himla löjligt.

Resten av tjejerna har uttryckt sin besvikelse över Cattralls besked och Parker har uttalat sig ett flertal gånger kring hur Sex and the City skulle se ut utan Samantha. Dock har hon nu berättat för E! att en uppföljare utan Catrall ändå inte är helt uteslutet. Nu har stjärnorna återigen hamnat i hetluften efter att Cattrall kritiserar Parker på Instagram. Det hela började med att Cattrall för någon vecka sedan förlorade sin bror la upp ett känslosamt inlägg om händelsen på sin Instagram. Parker kommenterade då inlägget med en kärleksfull hälsning till henne och hennes bror.

“Kära Kim, min kärlek till dig och jag beklagar er sorg. Och Gud vare med din älskade bror. Xx.”, skrev Parker i kommentaren.

Parker har efter det även uttalat sig flera gånger kring Cattralls förlust och förklarat att hon har hört av sig till henne för att beklaga sorgen, samtidigt som hon pratat om att göra en uppföljare till Sex and the City. Som följd till detta anklagar nu Cattrall henne för att utnyttja förlusten för egen vinning i ett Instagram-inlägg, för hela världen att se. Inlägget består av en bild med texten “Jag behöver inte din kärlek eller ditt stöd under denna tragiska tid @sarahjessicaparker”. I den tillhörande bildtexten skriver hon om hur hennes mamma beskriver Parker som en hycklare och förklarar att hon vill att Parker slutar utnyttja deras tragedi. Hon länkar även till en artikel skriven av New York Post som handlar om “mean girls-kulturen” som förstörde Sex and the City.

“Min mamma frågade mig idag ‘När ska den där @sarahjessicaparker, den där hycklaren, lämna dig ifred?’ Dina ständiga försök till kontakt är en smärtsam påminnelse om hur grym du var då och är nu. Låt mig vara VÄLDIGT tydlig (om jag inte varit det tidigare). Du är inte min familj. Du är inte min vän. Så jag skriver till dig för att för sista gången för att säga till dig att sluta utnyttja våran tragedi i syfte att återupprätta din ‘snälla flicka’-image.”, skriver Cattrall bland annat i bildtexten.

Tidigare i år berättade Parker i en intervju att hon kände sig förkrossad över att Cattrall inte sett dem som hennes vänner eftersom hon själv inte haft den bilden av deras relation och tid tillsammans. Kolla in videon nedan.

Källa: Marie Claire

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!