Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Chockbeskedet: Kim Cattrall medverkar i And Just Like That säsong 2

Kim Cattrall tycktes ha stängt dörren till Sex and the City-universumet för alltid, men man ska aldrig säga aldrig: nu rapporterar Variety att skådespelerskan kommer att dyka upp i säsong två av And Just Like That.

Foto: Alamy

Efter sex säsonger och två filmer gav Kim Cattrall beskedet att hon var färdig med Sex and the City. Skådespelerskan, som porträtterade Samantha Jones i serien och filmerna, menade att den föreslagna handlingen för en tredje Sex and the City-film inte gjorde hennes karaktär rättvisa.

Dyker upp i säsongsfinalen

Beskedet ledde till det som föreföll vara en oöverkomlig splittring mellan Cattrall och Sarah Jessica Parker, som spelar Carrie Bradshaw i serien. När uppföljaren And Just Like That sedan fick grönt ljus fick Cattrall inte ens frågan om att medverka:

“Jag blev aldrig tillfrågad om att vara en del av spinoffen”, berättade hon för Variety i fjol. “Jag gjorde det klart hur jag kände efter den möjliga tredje filmen, så jag fick reda på det som alla andra – på sociala medier.”

Sarah Jessica Parker kommenterade det hela när hon medverkade i en podcast med The Hollywood Reporter förra året:

“Hon gjorde det klart att det inte var något som hon ville göra, och det kändes inte längre bekvämt för oss, så det föll oss inte in. Det är inte att ‘dissa’ henne, det är bara att lära sig. Du måste lyssna på folk, och om de pratar om något offentligt och det inte verkar som att de vill vara på en plats, eller spela en viss person, eller befinna sig i en viss miljö, så måste du komma till en ålder där du säger, ‘okej, vi förstår det'”, sa hon i juni 2022.

Trots Cattralls tidigare uttalanden verkar det nu som om fansens dröm om att få återse henne i rollen som Samantha kommer att gå i uppfyllelse: enligt Variety dyker Samantha upp i finalen av And Just Like That säsong 2.

Cattrall ska ha spelat in scenen – ett telefonsamtal mellan Carrie och Samantha – i New York den 22 mars. Enligt uppgifter ska Cattrall inte ha interagerat med varken seriens huvudrollsinnehavare eller Michael Patrick King vid inspelningen.

KÖP
Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!