Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

3 galna fakta om Kim Cattralls inhopp i “And Just Like That” säsong 2

Efter många om och men fick alla Sex and the City-fans till slut återse Kim Cattrall som Samantha Jones i uppföljaren And Just Like That. Vi listar tre saker som du (förmodligen) inte kände till om inhoppet!

Foto: HBO Max

Förra veckan släpptes den efterlängtade finalen av And Just Like That säsong två. Avsnittet bjöd på det som många fans hade sett fram emot: Kim Cattralls återkomst i rollen som Samantha Jones.

Gör comeback med telefonsamtal

Kim Cattrall gjorde sin comeback i Sex and the City-universumet iförd en röd klänning, metallfärgad jacka och med en limefärgad handväska i högsta hugg.

Scenen i fråga består av ett telefonsamtal mellan Samantha (Cattrall) och Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), där den föregående förklarar att hon hade tänkt åka till New York för att överraska sin vän, men att hon fått förhinder då flyget från London blivit tre timmar försenat.

Kim Cattrall har tidigare varit tydlig med att hon inte ville återuppta rollen som Samantha Jones och när hon till sist tackade ja skedde det hela sannerligen på hennes egna villkor. Nedan hittar du tre galna fakta om scenen!

Foto: HBO Max

3 saker du inte visste om Kim Cattralls scen i And Just Like That

1. Kim Cattralls inhopp varar i endast 73 sekunder, enligt The Washington Post. Cattrall ryktas ha fått en miljon dollar för scenen, vilket innebär att varje sekund av hennes prestation är värd omkring 150 000 svenska kronor. Inte illa!

2. Ett av Cattralls villkor för att ställa upp var att stylingen skulle utföras av den legendariska Patricia Field, känd för sin styling i originalserien Sex and the City. Field har inte jobbat på And Just Like That tidigare – något som enligt Daily Mail ryktas bero på att Sarah Jessica Parker ogillar hennes vänskap med Cattrall.

3. Efter att ha spelat in scenen, som enligt uppgifter tog fyra timmar att slutföra, gick Cattrall hem och avnjöt “en stor Martini” – utan att ha interagerat med en enda av sina motspelerskor från Sex and the City.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!