Nöje

Ilska när Kim Kardashian utses till “Årets man” av GQ

Tidningen GQ:s val till utmärkelsen “Årets man” har fått starka reaktioner online då ingen mindre än Kim Kardashian har fått titeln i år. “Var seriösa en jäkla sekund”, skriver en person på X.

Foto: GQ

Nyligen avslöjade tidningen GQ att de hade utsett realitystjärnan Kim Kardashian till “Årets man” 2023 – ett val som rört upp starka känslor online.

Foto: GQ
Foto: GQ

Ärvde faderns intresse för stil

När Kardashian intervjuas av GQ med anledningen av utmärkelsen – som tidigare har tillfallit stjärnor som Chris Hemsworth, George Clooney och Tom Cruise – berättar hon att hennes far Robert Kardashian hade ett stort intresse för kläder, vilket i sin tur gav upphov till hennes egen passion för mode.

Hon drar sig också till minnes ett av sina sista samtal med sin pappa, som gick bort för 20 år sedan:

“Jag vet att du kommer att klara dig. Det är nästan som att jag kan se vad som väntar. Jag vet att du kommer klara dig, men se bara till att ta hand om dina syskon för min skull. Se bara till att du tar hand om dem”, återberättar Kim i en intervju i magasinets december/januari-nummer.

Foto: GQ
Foto: GQ

“Ett djärvt val”

Alla är inte nöjda med GQ:s val:

“Kim Kardashian är er Årets Man?”, skriver en användare på X, tidigare Twitter. “Var seriösa en jäkla sekund.”

En annan använder skriver:

“Jag är ledsen. Hon gör jättebra saker men ta bort Kim Kardashian från framsidan av Årets Man. Det kunde ha väntat till nästa nummer.”

Ett tredje inlägg lyder:

“Jag läser inte GQ, och jag känner ingen som gör det, men att välja Kim Kardashian till ‘Årets Man’ verkar vara ett djärvt val.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!