Nöje

Kim Kardashian återanvände gammal Dolce & Gabbana-klänning till Kourtney och Travis bröllop

När Kourtney Kardashian och Travis Barker gifte sig i Italien i slutet av maj klädde Kourtneys systrar sig i Dolce & Gabbana dagen till ära. Nu avslöjar Kim att hon bar en gammal klänning från modehuset på tillställningen.

Foto: Instagram @kimkardashian

Nygifta Kourtney Kardashian och Travis Barker har valt att fira sin kärlek med flera ceremonier under våren, varav den senaste ägde rum i Portofino i Italien i slutet av maj.

Sponsrades av Dolce & Gabbana

Enligt den brittiska tidningen Daily Mail sponsrade Dolce & Gabbana bröllopet i Portofino, vilket sannolikt var anledningen till att både Kourtney och hennes systrar valde outfits från modehuset dagen till ära.

Kourtney var klädd i en vit, kort klänning med korsett från Dolce & Gabbana medan Kim valde en lång svart spetsklänning kombinerad med ett uppseendeväckande guldkors-halsband. Men även om Kims outfit följde temat så var den inte nyinköpt: faktum är att realitystjärnan avslöjat att hon bar klänningen för första gången 2011 – på ett event arrangerat av magasinet Glamour.

Stylade om gammal klänning

På Instagram berättar Kim hur hon på ett kreativt sätt stylade klänningen till Kourtneys bröllop:

“En rolig grej om den här looken till bröllopet! … När jag fick reda på att jag skulle åka till Italien (ÄLSKAR tema-resor) gick jag igenom alla mina Dolce & Gabbana-kläder för att prova dem och se om jag kunde bära något igen”, berättar Kim och fortsätter:

“[F]ör att göra klänningen mer modern och mer ‘jag’ så bar jag den här spetklänningen från Vetements som jag hade i min garderob, för att skapa en lager på lager-look.”

Källa: Insider, Daily Mail

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!