Nöje

Kim Kardashian avslöjar att hon inte ville täcka ansiktet under Metgalan 2021

Kim Kardashian har fått uppmärksamhet upprepade gånger för hennes klädval i olika offentliga sammanhang. Nu senast uppmärksammades hennes helsvarta look där hon var täckt i tyg från topp till tå under Metgalan 2021.

Foto: Getty

Den mystiska outfiten kom att bli en av årets mest omskrivna looks och den svarta helkroppsdräkten som var grunden till uppmärksamheten kom från modehuset Balenciaga.

Var oeniga om masken

I en intervju i Vogue har Kim nu avslöjat att det fanns en del diskussion om huruvida hon skulle täcka ansiktet eller inte. “Jag kämpade emot det. Jag förklarade att jag inte vet hur jag skulle kunna bära masken. Varför skulle jag vilja täcka mitt ansikte?” avslöjar Kim i intervjun. Designteamet menade dock att masken ingick i looken, och att hon var tvungen att bära den då Met, enligt dem, är en kostymgala. Balenciagas designer har själv kommenterat saken i intervjun. “Masken var konceptuellt sett ganska viktig. Folk skulle genast förstå att det var Kim på grund av hennes siluett. Det skulle inte ens behöva se hennes ansikte. Och jag tror att det är hela styrkan i hennes kändisskap”, säger han.

Under förra veckan kom dessutom nyheten att hon är ansiktet utåt i Balenciagas senaste kampanj.

Foto: Getty

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!