Nöje

Kim Kardashian avslöjar – har hemlig tatuering

I det senaste avsnittet av The Kardashians framkommer det att Kim Kardashian har en hemlig tatuering – och den har med exet Pete Davidson att göra.

Foto: Instagram @kimkardashian

I oktober 2021 medverkade Kim Kardashian i Saturday Night Live, där hon träffade till blivande pojkvän: komikern Pete Davidson. Nu avslöjar realitystjärnan att hon skaffade en tatuering i samband med inspelningarna, det skriver Popculture.

Skaffade matchande tatueringar

Det var i det senaste avsnittet av tv-serien The Kardashians som det framkom att Kim har en tatuering på insidan av läppen. I avsnittet säger Kim – som tidigare sagt att hon aldrig skulle skaffa en tatuering – att hon hade ändrat sig gällande tatueringar:

“Det finns en grej som ni inte vet om mig”, säger Kardashian när hennes hår blir fixat av kändisfrisören Chris Appleton. Hon drar sedan ner sin underläpp och visar upp en oändlighetssymbol.

“Kvällen när jag var värd för SNL skaffade jag och alla mina vänner matchande tatueringar, och alla valde att ha dem på händerna, och ja sa: ‘Det finns inte en chans att jag skaffar en tatuering'”, säger hon.

Kort därefter visas klipp från tillfället då bland andra Kim, hennes syster Khloé Kardashian, skådespelerskan La La Anthony, och Kims före detta assistent Stephanie Shepherd går till en tatueringsstudio halv fem på morgonen och skaffar tatueringar.

Enligt Kardashian själv glömmer hon ofta att hon har en tatuering:

“Ingen ser den. Jag glömmer. Men då och då, när jag använder tandtråd, ser jag det svarta och tänker: ‘Vad är det här svarta i min mun?’.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!