Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kim Kardashian avslöjar: så gick det till när hon blev tillsammans med Pete Davidson

I realityserien “The Kardashians” berättar Kim Kardashian hur det gick till när hon och komikern Pete Davidson blev tillsammans – och om gången då skådespelerskan Megan Fox satte käppar i hjulet för relationen.

Foto: Instagram @kimkardashian

“Den bästa personen jag någonsin träffat”

I realityserien “The Kardashians” ger Kim Kardashian en inblick i sitt förhållande med komikern Pete Davidson, känd från humorprogrammet “Saturday Night Live”:

“[A]lla tror att det är som en hysteriskt rolig komedi hela tiden. Jag bara, nej, det är normalt”, säger hon.

Kardashian kallar även Davidson för “den bästa personen jag någonsin träffat” när hon listar hans goda egenskaper:

“Folk säger alltid: ‘Han är så rolig’ och att det hela har att göra med hur rolig han är, men det är typ nummer fyra på min lista. [Han] vill alltid folks bästa, kan hantera vad som helst, och gör det alltid på ett taktfullt sätt. Han är väldigt, väldigt omtänksam och ödmjuk och äkta. Det perfekta ordet för att beskriva Pete är ‘genuin'”.

Foto: SNL/NBC Universal

“Var ute efter att ligga”

Paret började dejta efter Kims medverkan i “Saturday Night Live” förra hösten, då de kysstes på bästa sändningstid:

“Så här gick det till med Pete. Jag gjorde [Saturday Night Live] och när vi kysstes i scenen så var där en vibb. Jag tänkte, ‘Kanske behöver jag bara prova något annorlunda’”, berättar Kardashian.

Enligt realitystjärnan var det hon själv som tog första steget:

“Pete kom inte till min efterfest. Alla var på min efterfest. [Pete] ägnade mig ingen uppmärksamhet. Så några dagar senare ringde jag producenten på SNL och sa, ‘Hej, har du Petes nummer?’ och han sa ja! Och jag sms:ar honom. Jag tänkte inte ens att jag skulle ha en relation med honom, jag tänkte bara att jag hade hört talas om det där storkukslugnet… jag var i stort sett bara ute efter att ligga.”

Megan Fox vägrade ge Pete Kims nummer

Men i själva verket hade Davidson redan försökt få kontakt med Kim. Flera månader innan paret träffades sms:ade Davidson nämligen skådespelerskan Megan Fox för att be om Kims nummer.

Tilltaget misslyckades då Fox snabbt svarade:

“Chansen är större att jag och [Fox fästman Machine Gun Kelly] blir uppätna av krokodiler än att du någonsin får hennes nummer”.

Källor: CNN, What to Watch

KÖP

The Kardashians går just nu på Disney+

KÖP

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild
KÖP

The Kardashians går just nu på Disney+

KÖP

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!