Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kim Kardashian avslöjar vad hon tänder på i “The Kardashians”

I säsong 3 av realityserien The Kardashians avslöjar Kim Kardashian vad hon tänder på – och delar med sig av sin lista över egenskaper hon söker hos en partner.

Foto: Instagram @kimkardashian

Den senaste säsongen av The Kardashians bjuder på en hel del drama, men mellan konflikterna ryms även mindre dramatiska ögonblick, inte minst Kims så kallade mans-lista som hon delar med sig av i ett av avsnitten.

Läser upp sin “mans-lista”

Det var när Kim umgicks med vännerna Tracy Romulus, Natalie Halcro och Olivia Pierson i Milano som hon delade med sig av sin “mans-lista” över saker som hon anser vara attraktiva hos män.

I avsnittet tar Kim fram sin mobil och läser högt:

“Nummer ett, skydda mig. Nummer två, kämpa för mig, nummer tre, god hygien – jag menar, den är uppenbar, jag borde nog ta bort den. Nummer fyra, lugn, nummer fem, inga mamma- eller pappaproblem, nummer sex, tålmodig, stöttande, genuint glad för min skull, framgångsrik, bra tänder…”

I en enskild intervju avslöjar Kardashian att just det sistnämnda är något som hon känner starkt inför:

“Tänder är en av de saker som jag verkligen tänder på. Ju rakare, desto kåtare blir jag”, säger hon med ett skratt. “Jag skojar… men samtidigt inte.”

Övriga egenskaper på Kims lista är “spontan, rolig, omtyckt av vänner och familj”. Hon söker också någon som har ett gott inflytande på hennes barn:

“Någon som kan vara en förebild för mina barn, särskilt någon som mina pojkar kan se upp till”.

Kim Kardashian har tidigare varit gift med Kanye West som hon har fyra barn tillsammans med. Hennes senaste relation var tillsammans med komikern Pete Davidson som hon började dejta hösten 2021 och gjorde slut med förra sommaren.

Källa: Daily Mail

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!