Nöje

Kim Kardashian chockar fansen med brutal sminkning ny video

Kim Kardashian gör satir på brittiska arbetarklass-tjejer i en video som har blivit viral på TikTok – men det var inte hennes egen idé att hoppa på trenden.

Skärmdump: TikTok @kimkardashian

Så här har vi definitivt aldrig sett Kim Kardashian förut!

Realitystjärnan chockade sina fans när hon häromdagen publicerade en ny video på TikTok. I klippet gör hon satir på den typ av sminkning som under tidigt 2000-tal förknippades med brittiska arbetarklass-tjejer: ett tjockt lager foundation som inte nödvändigtvis matchar den egna hudtonen, kraftigt markerade ögonbryn, massor av concealer och ljust läppstift.

@kimkardashian

♬ original sound – Kim Kardashian

Kardashians video är hennes bidrag till en trend som har funnits på plattformen under ett par års tid. Här visar TikTokern Maddie (som går under användarnamnet @mmaddiehill på plattformen) upp sin version i ett klipp från 2020:

@mmaddiehill Can u haters tell I’m British now?😉🤣 #fyp #foryou #foryoupage #4you #viral #trending #britishchav #chav #lol #makeup #transformation #featureme #uk ♬ soph aspin send by millie b – ✰ 𝕷𝖔𝖙𝖙𝖎𝖊 ✰

Ett vad ligger bakom klippet

Även om vissa fans inledningsvis trodde att Kims nya video var en känga till Kylie Jenner – detta på grund av att hon använder systerns sminkprodukter i klippet – så har Kardashian nu medgett att det hela rörde sig om något helt annat.

På Twitter avslöjar Kim att hon gjorde videon efter att ha förlorat ett vad mot sin dotter:

“Det är overkligt hur mycket jag förlorar på vad mot North!”, skriver hon på plattformen.

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!