Nöje

Kim Kardashian ett stort steg närmare juristexamen efter akademisk bedrift

Kim Kardashian är nu ett steg närmare juristexamen – detta efter att äntligen ha klarat av det ökänt svåra provet “Baby Bar”.

Foto: Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian har haft ett tumultartat år men det verkar som att hon slutar på topp: hon har nämligen precis klarat av provet “Baby Bar” – en milstolpe i hennes juridikstudier. Kardashian har tidigare fått underkänt på provet tre gånger, något som kan bero på att Kaliforniens “Baby Bar”-prov anses vara det svåraste i USA.

Tar efter sin far

Hon firade sin prestation med att lägga upp en rad bilder på Instagram med texten: “När jag ser mig i spegeln idag är jag väldigt stolt över kvinnan som tittar tillbaka”.

Hon berättar sedan att detta var det första av så kallade “bar exams” som man behöver ta för att klara av just den typ av juristutbildning som hon går – och det nyss avklarade provet är det svårare av de två. Kardashian tackar även CNN-värden och advokaten Van Jones som hon berättar var den som övertalade henne att börja studera juridik.

Juridik är något som går i släkten: Kim Kardashians pappa, Robert Kardashian var en framgångsrik advokat. “Jag vet att min pappa skulle vara så stolt”, skriver hon. “Jag har hört att han var känd för att ha gjort sig rolig över folk som inte blev godkända vid första försöket som han gjorde, men han hade varit min största cheerleader!”

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!