Nöje

Kim Kardashian hyllar Kanye West på Fars Dag

Under helgen passade realitystjärnan Kim Kardashian på att hylla sitt ex Kanye West på Fars dag. “Tack för att du är den bästa pappan till våra barn”, skriver Kardashian på Instagram.

Foto: Instagram @kimkardashian

Under söndagen firades Fars Dag i USA, en dag då många passar på att uppmärksamma papporna i sina liv. Dagen till ära hyllade Kim Kardashian sina barns far, Kanye – numera känd som Ye – West:

“Tack för att du är den bästa pappan till våra barn och älskar dem som du gör! Grattis på Fars dag Ye”, skrev realitystjärnan i sin story på Instagram.

Pratade inte med varandra på åtta månader

Kardashian och West gick skilda vägar i början av 2021 och har sedan dess haft en något ansträngd relation. Kim har tidigare berättat att hon och exmaken inte pratade med varandra under en lång period förra året:

“I början av skilsmässan pratade vi inte med varandra på åtta månader. Och sedan började vi prata igen när jag gick på premiären av [Kanyes nya album] Donda”, sa hon i podcasten Not Skinny Not Fat i våras. “Jag och han pratade inte på ett litet tag. Jag tror att det är så ibland i relationer.”

Samtidigt har Kim berättat att West, som hon delar fyra barn med, alltid kommer vara en del av hennes familj:

“I slutändan vill jag bara att mina barn ska vara lyckliga och friska och att de ska se upp till sin pappa, och det gör de”, sa hon under en intervju i Good Morning America i april.

Hyllade Caitlyn Jenner

Under söndagen tog Kardashian även tillfället i akt att uppmärksamma sina egna fadersfigurer: pappa Robert Kardashian som gick bort 2003, samt sin före detta styvförälder, Caitlyn Jenner.

“Grattis på Fars dag till den bästa pappan någonsin”, skrev Kim om Robert Kardashian. “Barnen frågade mig hur jag skulle fira med dig idag när du är i himlen och de gav mig så gulliga förslag. Jag saknar dig och älskar dig av hela min själ.”

Till Caitlyn Jenner skrev hon: “Tack för att du uppfostrade oss och var den bästa styvpappan.”

Källa: Billboard

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!