Nöje

Kim Kardashian kämpar för att ta sig uppför trappa i viralt klipp

Det var under måndagen som realitystjärnan Kim Kardashian publicerade en video som har fått stor uppmärksamhet på sociala medier. I klippet syns Kardashian ta sig upp på en trappa under modeveckan i Milano – och hennes metod kan bara beskrivas som oortodox.

Foto: Instagram @dolcegabbana

Förra veckan närvarade Kim Kardashian vid Dolce & Gabbanas visning under modeveckan i Milano i egenskap av kreativ ledare för en kollektion som hon hade skapat i ett samarbete modehuset.

I ett inlägg på Instagram förklarar Kardashian varför samarbetet ligger henne varmt om hjärtat:

“Jag har alltid älskat de vackra, typiska 90- och 2000-talslookerna… de var feminina, djärva och fick mig alltid att känna mig så självsäker och glamorös”, skriver Kardashian och fortsätter:

“I det ögonblick du tog på dig en D&G-klänning kunde du känna att avsikten när den designades och tillverkades var att fira kvinnan som bar den. Att få henne att känna att hon kunde göra vad som helst, vara vad som helst, äga sitt självförtroende och sin skönhet. Detta har alltid varit stärkande och inspirerande för mig.”

Hoppar uppför trappa i viralt klipp

Utöver sin kollektion som presenterades under det berömda modehusets visning blev Kardashians vistelse i Milano en snackis av en helt annan anledning: hennes metod för att ta sig uppför trappor när hon har på sig åtsittande kläder.

Den video där Kim kämpar för att gå uppför en trappa iförd en silverfärgad klänning publicerades ursprungligen i hennes story på Instagram och delades senare av hennes vän Stephanie Shepherd på TikTok, där den i skrivande stund har 7,5 miljoner visningar.

I videon syns Kardashian ta pyttesmå steg i klänningen, innan hon kommer till första trappsteget. Väl framme tar hon ett fast tag i trappräcket och hoppar sedan upp trappsteg för trappsteg. Ett annat klipp visar hur realitystjärnan ålar sig in i en bil, då klänningen inte tillåter henne att sitta normalt.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!