Nöje

Följarna till Kate Middletons försvar efter Kim Kardashians skämt: “Låt henne vara”

Kate Middleton är namnet på allas läppar efter att kungligheten inte visat sig offentligt sedan i december förra året, allt på grund av en planerad magoperation. Nu har Kim Kardashian kommenterat mystiken kring prinsessan av Wales – men alla uppskattar inte realitystjärnans sinne för humor.

Foto: Instagram @princeandprincessofwales/@kimkardashian

Det var under helgen som Kim Kardashian publicerade ett inlägg på Instagram med en referens till den senaste tidens spekulationer gällande Kate Middleton.

Följarna: “Så lågt”

I inlägget skriver Kardashian att hon är “på väg att hitta Kate”, en tydlig blinkning till den senaste tidens teorier kring varför prinsessan av Wales inte har gjort några offentliga framträdanden sedan i december 2023.

Spekulationerna har ökat i intensitet under de senaste veckorna, detta trots att det brittiska hovet i början av året gick ut och förklarade att Middleton skulle genomgå en magoperation och därför inte hade några åtaganden fram till påsk.

Den bild som publicerades på prinsen och prinsessan av Wales sociala medier när Mors dag firades i Storbritannien för någon vecka sedan gjorde inget för att stävja oroligheterna – flera bildbyråer drog nämligen tillbaka bilden efter att den visat sig ha varit “manipulerad”.

Reaktionerna på Kardashians text i anslutning till inlägget har gett upphov till blandade reaktioner:

“Att håna en kvinna som har medicinska problem är så lågt”, skriver en användare i kommentarsfältet.

En annan skriver: “Alla dina bilder är redigerade i photoshop. Låt Kate vara.”

“Varför skoja om en sjuk kvinna och mamma, Kim”, frågar en annan.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!