Nöje

Kim Kardashian-lookalike död efter operation

Modellen och Kim Kardashian-lookaliken Christina Ashten Gourkani har avlidit efter en operation. Nu utreds händelsen som mord, det skriver familjen på Gofundme.

Foto: Instagram @ashtens_empire/@kimkardashian

Förra veckan avled Christina Ashten Gourkani, även känd som Ashten G, efter att ha drabbats av hjärtstopp i samband med en operation. OnlyFans-modellen hade över 600 tusen följare på Instagram och var slående lik Kim Kardashian.

Utreds som mord

Modellens familj har startat en insamling på Gofundme inför begravningen. På sajten berättar de hur det gick till när de nåddes av den förkrossande nyheten:

“Tidigt på morgonen, ungefär halv fem den 20 april 2023 fick vår familj ett tragiskt telefonsamtal från en familjemedlem som skrek och grät hysteriskt i andra änden av linjen….Ashten håller på att dö…Ashten är döende…”, skriver de. “Ett telefonsamtal som omedelbart krossade vår värld och för alltid kommer att förfölja vår familj för resten av våra liv.”

När familjen anlände till sjukhuset där Christina befann sig fick de reda på att hon hade drabbats av ett hjärtstopp, efter vilket hennes tillstånd successivt hade förvärrats. De tillägger att hennes död nu utreds som “ett mord relaterat till medicinska ingrepp som gick fel”.

Enligt TMZ uppges ingreppet ha varit en plastikoperation – något som familjen inte har bekräftat.

Christina Ashten Gourkani blev 34 år gammal.

Foto: Instagram @ashtens_empire/@kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!