Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kim Kardashian om relationen med Pete Davidson: Jag är lycklig

Kim Kardashian har hittills endast pratat om sin pojkvän Pete Davidson i ett fåtal intervjuer men i ett nytt klipp från Good Morning America berättar hon att hon är “väldigt lycklig och nöjd” i sin relation med komikern.

Foto: Skärmdump GMA

I ett klipp från en ny intervju med familjen Kardashian berättar Kris Jenner och Khloé Kardashian hur de känner inför Kim Kardashians pojkvän, Pete Davidson:

“Pete är jättebra”, säger Kris i klippet, som Good Morning America har delat på Instagram. “Han är en väldigt trevlig kille.”

“Han får henne att skratta”, säger Khloé. “Och hon skrattar hela tiden.”

“Är väldigt lycklig”

Kim och Pete inledde ett förhållande i oktober förra året, kort efter Kims medverkan i Saturday Night Live. Det dröjde några månader innan de öppet kommenterade sin relation, men nu har de båda officiellt bekräftat att de är tillsammans.

“Är det seriöst?” frågar Good Morning Americas reporter Robin Roberts i det nya klippet.

“Jag är definitivt en tjej som har förhållanden och jag skulle inte vara ihop med någon om jag inte tänkte spendera en stor del av min tid med dem”, svarar Kim och fortsätter:

“Jag vill såklart göra det i min egen takt men jag är väldigt lycklig och väldigt nöjd. Och det är en så bra känsla att vara tillfreds.”

Källa: Daily Mail

KÖP

Den 14 april släpptes nya Realityserien The Kardashians på Disney+

Vidare till Disney+ här!

KÖP

Foto: Skärmdump GMA

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!