Nöje

Kim Kardashian om sina upplevelser från Met-galan: “Var säker på att ingen ville ha mig där”

På Instagram-story delade Kim Kardashian igår med sig av alla sina upplevelser från Met-galan – från att hon besökte galan första gången 2013 till idag. Från att ha varit Kanyes gäst till att få en egen inbjudan öppnar realitystjärnan upp om nervositet, osäkerhet men även självsäkerhet.

Foto: TT

Du kanske tror att en reality-stjärna som Kim Kardashian, som ständigt står i rampljuset och utstrålar självsäkerhet, inte kan bli nervös eller känna sig osäker. Men Kim Kardashian är som vilken annan människa som helst. På sin Instagram-story valde hon igår att berätta om alla sina upplevelser ifrån Met-galan, bland annat om hur hon efter en gala bröt ihop och grät. Den första gången hon besökte galan kände hon att ingen ville ha henne där – idag är hon dock en av modebranschens hetaste namn som alltid får en egen inbjudan.

Vill du veta hur Kim kände när hon besökte galan solo år 2017? Spana in det i bildspelet nedan!

Källa: Instagram/@kimkardashian

Kim Kardashian på Met-galan 2013

Kim Kardashian på Met-galan 2013

“År 1, 2013. Riccardo Tisci för Givenchy. Jag var Kanyes +1 och jag var så nervös! Jag kände ingen och jag är säker på att ingen ville ha mig där. Jag målade mina läppar själv och färgen var så off. Jag gick hem och grät efteråt på grund av osäkerhet, men idag så är den här looken min favorit”.

Foto: Steve Eichner/Penske Media/REX/TT

Nästa bild
Kim Kardashian på Met-galan 2014

Kim Kardashian på Met-galan 2014

“År 2, 2014. Alber Elbaz för Lanvin. Det här året fick jag en egen inbjudan! Vi hade precis haft vårt Vogue-omslag och Alber gav mig klänningen som jag bar på omslaget så Anna (Wintour) föreslog Lanvin. Inte helt säker på varför vi valde blått lol. Den här är en dröm”.

Foto: Matt Baron/BEI/REX/TT

Nästa bild
Kim Kardashian på Met-galan 2015

Kim Kardashian på Met-galan 2015

“År 3, 2015. Peter Dundas för Roberto Cavalli. Det här är den första klänningen som han designat för Cavalli. Jag var gravid i andra månaden och väntade Saint och jag försökte desperat att dölja det. Jag var så självsäker det här året! Jag mådde verkligen så bra den här kvällen”.

Foto: Matt Baron/BEI/REX/TT

Nästa bild
Kim Kardashian på Met-galan 2016

Kim Kardashian på Met-galan 2016

“År 4, 2016. Olivier Rousteing för Balmain. Jag var tillbaka till mitt osäkra jag det här året eftersom jag inte hade tappat alla bebis-kilon. Stort misstag att bleka brynen, men Kanye var så snygg i sina blåa ögon. Det var superkontroversiellt att han bar denim”.

Foto: Matt Baron/REX/TT

Nästa bild
Kim Kardashian på Met-galan 2017

Kim Kardashian på Met-galan 2017

“År 5, 2017. Vivienne Westwood. Det här var mitt första år som jag gick solo. Jag var så nervös över att gå dit själv så jag spydde nästan på väg dit och behövde kissa varje sekund… Jag facetimeade med mina systrar om att mötas upp längst uppe vid trapporna”.

Foto: Rob Latour/REX/TT

Nästa bild
Kim Kardashian på Met-galan 2018

Kim Kardashian på Met-galan 2018

“År 6, 2018. Versace. Den här klänningen passar mig som handen i handsken. Det här var mitt mest självsäkra år. Klänningen är enkel och sexig”.

Foto: David Fisher/REX/TT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!