Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kim Kardashian öppnar upp om relationen med Kanye West – Kommer alltid vara en del av min familj

Kim Kardashians relation med exet Kanye West har varit minst sagt ansträngd under de senaste månaderna, men trots detta har de daglig kontakt. “Kanye kommer alltid vara en del av min familj”, säger Kardashian.

Foto: Skärmdump GMA

I en exklusiv intervju i ABC:s program “Good Morning America” berättar realitystjärnan Kim Kardashian om hur hennes relation med exet Kanye West ser ut i dagsläget, särskilt med tanke på att West tidigare delat med sig av deras privata konversationer på sociala medier:

“Man vill alltid göra det som är rätt och vara den större människan, och ibland är det svårt, men jag tror att i slutändan har alla sitt eget sätt att kommunicera på”, säger Kardashian och fortsätter:

“Jag har alltid uppmuntrat honom att vara ärlig, och det är något som jag alltid kommer att vilja.”

“Barnen ser upp till sin pappa”

Kardashian ansökte om skilsmässa från West i februari förra året. De före detta makarna gifte sig 2014 och har fyra barn tillsammans: North, 8; Saint, 6; Chicago, 4; och Psalm, 2.

Sedan Kardashian inledde ett förhållande med komikern Pete Davidson i höstas har relationen mellan henne och West varit stormig, inte minst för att West upprepade gånger har attackerat Davidson på sociala medier.

Vissa anser till och med att rapparens beteende gränsar till trakasserier, men trots detta berättar Kardashian att hon och Kanye har daglig kontakt på grund av barnen.

Hon berättar även att hon varit “väldigt öppen och ärlig” med sina barn om separationen:

“Man måste bara vara där för dem oavsett vad som händer, till och med i det här galna livet som vi lever. När det gäller familj… Kanye kommer alltid vara en del av min familj. I slutändan vill jag bara att mina barn ska vara lyckliga och friska och att de ska se upp till sin pappa, och det gör de.”

Källa: ABC News

KÖP

Den 14 april släpptes nya Realityserien The Kardashians på Disney+

Vidare till Disney+ här!

KÖP

Foto: Skärmdump GMA

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!