Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Kim Kardashian pratade inte med Kanye West under flera månader förra året

I februari 2021 ansökte Kim Kardashian om skilsmässa från Kanye West. Nu berättar Kardashian att hon och West inte pratade med varandra under större delen av förra året. “Jag tror att det är så ibland i relationer”, säger hon.

Foto: Skärmdump Youtube

I en ny intervju i podcasten “Not Skinny Not Fat” berättar realitystjärnan Kim Kardashian att hon och exmaken Kanye West inte pratade med varandra under en lång period förra året:

“I början av skilsmässan pratade vi inte med varandra på åtta månader. Och sedan började vi prata igen när jag gick på premiären av [Kanyes nya album] Donda”, säger hon. “Jag och han pratade inte på ett litet tag. Jag tror att det är så ibland i relationer.”

Kardashian förtydligar att West fortfarande träffade barnen North, 8; Saint, 6; Chicago, 4; och Psalm, 2; under denna tid.

Begravde Pete Davidson i musikvideo

Sedan i höstas är Kim Kardashian tillsammans med komikern Pete Davidson, känd från Saturday Night Live. Kanye West har upprepade gånger attackerat Davidson på sociala medier, och i mars släppte han en musikvideo där han begravde en leranimation föreställande Davidson.

Foto: Instagram @kanyewest /REX

Trots detta berättar Kardashian att hon inte hyser agg mot sin före detta make:

“Att han uttryckte sig själv på ett visst sätt innebär inte att han inte är en fantastisk person, en fantastisk vän. Jag tror att vi kommer ha [en vänskap] igen. Jag är alltid väldigt hoppfull. Han är en fantastisk pappa.”

“Vi kommunicerar inte”

I dagsläget verkar relationen mellan Kardashian och West vara mestadels stabil:

“Just nu är det bra [mellan oss] när det är lugnt. Vi kommunicerar inte direkt, men jag jag tror att det är okej ibland. Jag tror att vi kommer göra det. Vi kommer alltid göra det. Det är bara sån jag är”, säger Kardashian och fortsätter:

“Jag ägnade ett decennium av mitt liv med den här personen, och jag älskar honom så mycket, det kommer aldrig förändras. Men det betyder inte att den personen är rätt för dig, och det är också okej.”

Källa: Enteratainment Tonight

KÖP

Den 14 april släpptes nya Realityserien The Kardashians på Disney+

Vidare till Disney+ här!

KÖP

Foto: Instagram @notskinnynotfat

Nästa bild
KÖP

Vidare till Disney+ här!

KÖP

Foto: Instagram @notskinnynotfat

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!