Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kim Kardashian pratar om Pete Davidson för första gången

I en ny intervju pratar Kim Kardashian för första gången offentligt om sin pojkvän Pete Davidson – och berättar att vi kommer få reda på en hel del om relationen i den kommande serien “The Kardashians”.

Foto: Instagram @FlavorFlavOfficial

Den fjortonde april är det premiär för Kardashian/Jenner-familjens nya realityserie, “The Kardashians”. Familjen har genomgått en hel del förändringar sedan den nya serien började filmas i höstas – bland annat har Kourtney Kardashian förlovat sig med sin kärlek Travis Baker.

Men det som kanske har fått mest uppmärksamhet är Kim Kardashians nya relation med komikern Pete Davidson. Davidson kallade Kim för sin flickvän i en intervju i början av februari, men Kim själv har inte pratat om förhållandet offentligt – fram tills nu.

“Jag är definitivt öppen för att prata”

I en intervju med Variety besvarar Kim frågan om Davidson kommer dyka upp i den första säsongen av “The Kardashians”:

“Jag har inte filmat med honom”, säger hon. “Och jag är inte emot idén. Det är bara inte det han gör. Men om ett evenemang tog plats och han var där så skulle han inte säga till kamerorna att försvinna. Jag tror att jag eventuellt kommer filma något riktigt spännande i framtiden, men det blir inte den här säsongen.”

De fans som är besvikna över att inte få se Davidson i den första säsongen av “The Kardashians” kan trösta sig med att Kim “definitivt” kommer att prata om det nya förhållandet i serien:

“Tittarna kommer få se hur vi träffades, vem som kontaktade vem, hur det gick till och alla de detaljer som alla undrar över. Jag är definitivt öppen för att prata, och jag kommer definitivt förklara det.”

“The Kardashians” börjar sändas på Disney plus den fjortonde april.

Källa: Variety

Foto: Instagram @FlavorFlavOfficial

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!