Nöje

Kim Kardashian slår tillbaka efter Kanye Wests påhopp om dottern Norths TikTok

Kim Kardashian postade igår ett uttalande på sin Instagram där hon försvarar hur hon uppfostrar dottern North efter Kanye West påhopp om att North finns på TikTok mot hans vilja.

Foto: Instagram @kimkardashian

I ett ovanligt drag, har Kim Kardashian valt att öppna upp sig offentligt om sin frustration över sin exman och pappa till hennes barn Kanye West efter att han postade ett inlägg på Instagram.

“Detta är min första skilsmässa och jag måste veta vad jag ska göra när min dotter syns på TikTok mot min vilja?”

Foto: Instagram @kanyewest

Läs även: Kanye West: Kim Kardashian låter dottern North vara på TikTok mot min vilja.

Realitystjärnan har varit väldigt tyst om separationen från rapparen, men under fredagen postade hon ett långt uttalande på Instagram Stories om smärtan som hennes exman åsamkar familjen.

Hon skriver också att hon gör sitt bästa för att skydda deras dotter, samtidigt som North får uttrycka sin kreativitet på Tiktok. Något som gör henne lycklig.

“En skilsmässa är tillräckligt jobbigt för våra barn och Kanyes besatthet av att försöka kontrollera och manipulera vår situation negativt och offentligt orsakar bara ytterligare smärta för alla”, skrev fyrabarnsmamman.

“Jag har från början inte velat något annat än en hälsosam och stöttande samföräldrarelation eftersom det är det som är bäst för våra barn och det gör mig ledsen att Kanye fortsätter att göra det omöjligt.”

Foto: Instagram @kimkardashian

Kim Kardashian West avslutade sitt uttalande med att be Kanye West att hålla alla föräldraproblem som kan uppstå i framtiden privat.

Vill inte att barnen använder TikTok

Detta är inte första gången som Kanye uttrycker sitt ogillande när det gäller TikTok. Han har tidigare sagt i en intervju med Hollywood Unlocked att han inte vill att någon av hans fyra barn använder plattformen.
“Mina barn kommer inte vara på TikTok utan min tillåtelse”, sa han i intervjun, som ägde rum i slutet av januari i år.
Kim Kardashian ansökte om skilsmässa från Kanye i februari 2021 efter sex års äktenskap. De före detta makarna har, förutom North, barnen Saint, 6, Chicago, 4, och Psalm, 2 tillsammans.

Foto: Instagram @kanyewest

Nästa bild

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Foto: Instagram @kanyewest

Nästa bild

Foto: Instagram @kanyewest

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!