Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kim Kardashian välter internet med nakenbild – Sharon Osbourne kallar henne slampa

I går la kändisfotografen Mert Alas ut en bild på en naken Kim Kardashian klättrandes i ett träd på Instagram med texten “Night Bird”. Kort därefter la Kim själv ut bilden som fullkomligt välte internet och som i skrivande stund är uppe i över 1,3 miljoner likes. Det, bara dagar efter att Sharon Osbourne uttalat sig om Kims syn på “feminism”.

Att Sharon Osbourne, 64 och Kim Kardashian, 36 har olika syn på feminism är det ingen tvekan om. I en intervju med Telegraph som publicerades den 2 september säger Sharon att “Kim säger att hon gör allt i feminismens namn, men det är inte feminism!”

Sharon går hårt åt realitystjärnan och hennes systrar. “De tjejerna lever på sina kroppar, hälften av L.A. har varit med dem och allt de håller på med från sexfilmer till genomskinliga klänningar och utmanande outfits handlar om just sex, inte kvinnliga framsteg”.

Osbourne menar att Kim visst får visa upp sin kropp på sociala medier om hon vill, men anser inte att hon borde bli prisad som feminist för det.

“Om Kim vill visa upp sin kropp, visst. Men det är inte feminism, det är att vara en slampa. Och det är inget fel att vara en sådan, men kom alltid ihåg vad du är”.

Foto: REX Features
Källa: Telegraph & People

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!