Nöje

Kim Kardashian värd för Saturday Night Live – roastar ex-maken Kanye West

När Kim debuterade som värd för det amerikanska humorprogrammet “Saturday Night Live” i lördags var det flera i hennes närhet som fick sig en rejäl känga. 

Foto: SNL/Youtube

Skämtar om systrarnas plastikkirurgi

Realitydrottningen drev friskt med flera familjemedlemmar i humormonologen hon höll i programmet i lördags. “Jag är så glad att få vara här ikväll och visa er att jag är så mycket mer än bara ett vackert ansikte, fint hår och bra smink, fantastiska bröst och en perfekt rumpa. Faktum är att jag är så mycket mer än det där referensfotot mina systrar visar för sina plastikkirurger”, säger hon i programmet.

Roastar exmaken och tidigare styvpappan

Mamma Kris Jenners nya pojkvän fick sig också en känga för att vara lycksökare och exmaken Kanye West fick tillsammans med Kims tidigare styvpappa, Caitlyn Jenner, ta emot några gliringar om deras politiska ambitioner. Iklädd en rosa jumpsuit sparade hon inte på krutet när det kom till exmaken. “Jag gifte mig med den bästa rapparen genom tiderna. Inte bara det, han är den rikaste svarta mannen i Amerika, ett begåvat geni som gett mig fyra fantastiska barn. Så när jag skilde mig från honom så handlade det bara om en grej: hans personlighet”, säger hon till publikens stora förtjusning.

Foto: SNL/Youtube

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!