Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kim Kardashian West släpper nytt underklädesmärke – nu rasar Japan mot henne

På Instagram delade igår Kim Kardashian med sig av sin stora nyhet – hon släpper det nya underklädesmärket “Kimono”. Det tog inte lång tid innan världen reagerade över namnvalet, inte minst Japan som nu rasar mot henne.

Foto: Instagram @kimkardashian

Under gårdagen gick Kim Kardashian West ut med en nyhet på sin Instagram som minst sagt väckte starka reaktioner. Hon delade med sig av bilder på sin nya underklädeskollektion “Kimono”. Något hon har jobbat hårt med att ta fram det senaste året och varit passionerad över de senaste 15 åren. Kimono Solutionwear kommer finnas i storlekar från XXS till 4XL i nio olika nyanser. 

 

– Förut har jag alltid klippt i mina shapewear för att de skulle passa mig, och jag har alltid haft problem med att hitta en shapewear som passar min hudton så vi behövde en lösning för det här, skriver Kim på sin Instagram.

När nyheten kom ut fylldes Twitter med rasande kommentarer om hur hon inte respekterar Japans kultur. Ordet kimono betyder på japanska “något att bära” och plagget är reserverat för speciella högtider, som bröllop och ceremonier som hyllar ålderdom.

Någon skriver att hon bara använder det för att leka med sitt förnamn, och någon annan att den japanska regeringen borde lägga in en protest mot Kardashian West. Ett japanskt twitterkonto skriver att deras kultur inte är någon leksak och ifrågasätter varför hon inte använt sig av en kulturell rådgivare.

Källa: Instagram, TheGuardian, Kimono.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!