Nöje

Kim Kardashians om mötet med Donald Trump – “Jag är optimistisk”

Realitystjärnan Kim Kardashian träffade igår president Donald Trump i Vita huset för att diskutera brott och straff. Mötet ska ha planerats i flera månader och på Twitter delar nu Kim med sig om vad som diskuterades och tackar presidenten för hans tid! 

Foto: REX

USA:s president och realitystjärnan Kim Kardashian träffades i onsdags eftermiddag i Vita huset för att diskutera fängelsereformer. Närmare bestämt diskuterades fallet Alice Marie Johnson som Kim är djupt engagerad i. Fallet berör en amerikansk kvinna som har suttit i fängelse sedan 20 år tillbaka för narkotikabrott och som är dömd till livsstil. Kim Kardashian anser att straffet är för hårt och har under de senaste månaderna jobbat hårt för att straffet ska mildras.

Mötet med presidenten sägs ha varit planerat sedan lång tid tillbaka och på onsdagskvällen delade Kim Kardashian med sig om hur mötet gick. På Twitter tackar hon presidenten för hans tid och hon skriver även att hon är optimistisk angående Alice Marie Johnsons framtid. Även Donald Trump publicerade ett inlägg på Twitter där han skriver om mötet med Kim och vad som diskuterades.

Kim Kardashian är inte den första i familjen Kardashian-West som möter presidenten. I 2016 blev hennes make Kanye West inbjuden till ett möte med Donald Trump i Trump Tower i New York för vad som sägs ha varit ett privat möte.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!