Nöje

Kim Kardashians ovanliga present – en burk med Marilyn Monroes hår

I samband med att Kim Kardashian lånade Marilyn Monroes ikoniska klänning till årets MET-gala fick realitystjärnan en speciell gåva av museet som äger klänningen – en burk med Monroes hår.

Foto: TikTok @acesshollywood

Det var under måndagen som realitystjärnan Kim Kardashian dök upp på 2022 års MET-galas röda matta iförd en outfit vi sent ska glömma: den ikoniska klänning som Marilyn Monroe bar när hon sjöng “Happy Birthday” för John F. Kennedy i Madison Square Garden 1962.

“Skulle aldrig sitta i klänningen”

Med tanke på klänningens historia är det knappast förvånande att den är värd en mindre förmögenhet: 2016 såldes dyrgripen för svindlande 4,81 miljoner dollar, vilket gör det till en av de dyraste klänningar som någonsin sålts på en auktion.

Trots allt som krävdes för att Kardashian skulle kunna ha på sig klänningen på galan – bland annat var hon tvungen att gå ner sju kilo för att komma i den – så bar hon den i endast några minuter. Efter att ha visat upp den på röda mattan bytte hon nämligen om till en kopia:

“Jag känner en extrem respekt för klänningen och vad den betyder för amerikansk historia”, säger Kardashian i en intervju med Vogue. “Jag skulle aldrig vilja sitta eller äta i den eller riskera att skada den på något sätt.”

Fick burk med Monroes hår

I samband med att Kardashian lånade klänningen från museet Ripley’s Believe It or Not! i Orlando, Florida, fick realitystjärnan en minst sagt ovanlig present från museets team: en burk som innehåller en av Monroes platinum-blonda lockar.

“Vad är detta?” frågar Kardashian andlöst i videon där hon tar emot gåvan.

“Det är Marilyns hår”, säger en av museets anställda.

“Herregud”, säger Kardashian medan hon kramar samtliga ur teamet. “Jag ska göra lite galna voodoo-grjejer och kanalisera henne. Detta är så coolt! Jag kommer sova med den här varje natt.”

@accesshollywood @Ripley’s is giving us a little glimpse inside Kim’s Orlando trip to pick up *that* #metgala ♬ original sound – Access Hollywood

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!